ΠΑΙΔΕΙΑ: «Εκεχειρία» για ασφάλεια και υγεία – Συνάντηση Υπουργού με γονείς και εκπαιδευτικούς

ΠΑΙΔΕΙΑ: «Εκεχειρία» για ασφάλεια και υγεία – Συνάντηση Υπουργού με γονείς και εκπαιδευτικούς

Για θέματα ασφάλειας και υγείας στα σχολεία συναντώνται την Τρίτη (29/5) ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, οργανωμένοι γονείς και Υπουργός Παιδείας.

Στις 11:00 ο Κώστας Χαμπιαούρης θα δεχτεί εκπαιδευτικούς και γονείς, με σκοπό να εκτονωθεί η κόντρα προς όφελος της ίδιας της παιδείας.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται μετά τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου και αφού έχουν προηγηθεί αντιπαραθέσεις και πυρά εκατέρωθεν.

Πάντως, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις συντόνισαν τις ενέργειές τους, ενώ οι τόνοι έπεσαν προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφορές των εμπλεκόμενων μερών σε καίρια ζητήματα.

Να σημειωθεί ότι στις 10:00 θα διενεργηθεί συνάντηση για την Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, στην οποία δεν θα λάβουν μέρος ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ.

Α.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE