Θλίψη στην πράσινη οικογένεια – «Έσβησε» ένας πιστός Ομονοιάτης» – PIC

Θλίψη στην πράσινη οικογένεια – «Έσβησε» ένας πιστός Ομονοιάτης» – PIC

Στα μαύρα ντύθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/5) η οικογένεια της Ομόνοιας για τον χαμό ενός γνωστού οπαδού της του Κρις Σάββα.

«Ο Σύλλογος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κρις Σάββα, που απεβίωσε σήμερα. Ο Κρις ήταν πιστός φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπόδειγμα αφοσίωσης και ανιδιοτελούς αγάπης. Ήταν πάντα στο πλευρό της, στις χαρές και στις λύπες. Αιωνία του η μνήμη».

Να σημειώσουμε ότι τα θερμά συλλυπητήρια του εξέφρασε μέσα από τα Social Media και ο προπονητής του φουτσαλικού τμήματος της Ομόνοιας, Κώστας Πολυβίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE