ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

Στρατιωτικό τυφέκιο G3 και κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο εντόπισε η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, την Κυριακή (27/5) στην Πάφο, με τις Αρχές να εξετάζουν την πιθανή εμπλοκή τους σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής τα όπλα σε ανοικτό χώρο στην περιοχή “Τάφοι των Βασιλέων” στην Πάφο και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου προχώρησαν σε έρευνες τη σκηνή όπου βρέθηκε ο οπλισμός, ενώ παρέλαβαν το G3 και το κοντόκαννο κυνηγετικό για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τα δύο όπλα βρέθηκαν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματικές ενέργειες ή να προοριζόταν για κάποια νέα εγκληματική ενέργεια.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE