ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε 'ορφανός' οπλισμός έτοιμος για χρήση

Στρατιωτικό τυφέκιο G3 και κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο εντόπισε η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, την Κυριακή (27/5) στην Πάφο, με τις Αρχές να εξετάζουν την πιθανή εμπλοκή τους σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτες εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής τα όπλα σε ανοικτό χώρο στην περιοχή “Τάφοι των Βασιλέων” στην Πάφο και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου προχώρησαν σε έρευνες τη σκηνή όπου βρέθηκε ο οπλισμός, ενώ παρέλαβαν το G3 και το κοντόκαννο κυνηγετικό για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τα δύο όπλα βρέθηκαν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματικές ενέργειες ή να προοριζόταν για κάποια νέα εγκληματική ενέργεια.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE