Απορεί που δεν συνέχισε στην Ανόρθωση!

Απορεί που δεν συνέχισε στην Ανόρθωση!

Ο Αράζ Αμπτουλάγιεφ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Ανόρθωση, εξέφρασε την απορία του γι΄ αυτή την εξέλιξη, μιλώντας στην ιστοσελίδα azerisports.

Συγκεκριμένα ο Αζέρος άσος είπε τα εξής:

«Θα ήθελα να μείνω στην Κύπρο. Αλλά είχα συμβόλαιο με τη Γκαμπάλα για έξι μήνες. Δεν ξέρω γιατί η Ανόρθωση και η Γκαμπάλα δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν.

Ίσως λόγω των χρημάτων. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι συνέβη. Στο πρωτάθλημα της Κύπρου, οι αγώνες είναι πιο έντονοι και με μεγάλο ενδιαφέρον και ήθελα να παραμείνω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.