Απορεί που δεν συνέχισε στην Ανόρθωση!

Απορεί που δεν συνέχισε στην Ανόρθωση!

Ο Αράζ Αμπτουλάγιεφ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Ανόρθωση, εξέφρασε την απορία του γι΄ αυτή την εξέλιξη, μιλώντας στην ιστοσελίδα azerisports.

Συγκεκριμένα ο Αζέρος άσος είπε τα εξής:

«Θα ήθελα να μείνω στην Κύπρο. Αλλά είχα συμβόλαιο με τη Γκαμπάλα για έξι μήνες. Δεν ξέρω γιατί η Ανόρθωση και η Γκαμπάλα δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν.

Ίσως λόγω των χρημάτων. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι συνέβη. Στο πρωτάθλημα της Κύπρου, οι αγώνες είναι πιο έντονοι και με μεγάλο ενδιαφέρον και ήθελα να παραμείνω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.