ΗΠΑ: Ξυλοδαρμός κοπέλας στην παραλία από αστυνομικό- VIDEO

ΗΠΑ: Ξυλοδαρμός κοπέλας στην παραλία από αστυνομικό- VIDEO

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο ένας αστυνομικός σε παραλία του Νιού Τζέρσεϊ γρονθοκοπεί βάναυσα μία κοπέλα, καθώς αντιστάθηκε στη σύλληψή της.
Στο βίντεο ακούγεται ο αστυνομικός να της φωνάζει «σταμάτα να αντιστέκεσαι» και στη συνέχεια ξεκινάει να τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι και αφού την ακινητοποίησε, της πέρασε χειροπέδες. Στο ίδιο βίντεο διακρίνεται και ένα μωρό 18 μηνών στην αγκαλιά ενός άντρα, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια, κλαίει.

Το θύμα του ξυλοδαρμού αναφέρει σε ανάρτησή της ότι εμφανίσθηκε η αστυνομία και τους έκανε αλκοτέστ. Έπειτα και αφού είχαν βγει αρνητικά τα αποτελέσματα, η κοπέλα αρνήθηκε να τους δώσει το όνομά της.

Η ίδια παραδέχεται πως η παρέα της είχε αλκοόλ στην παραλία, ενώ η ίδια, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία, δεν ήταν σε νόμιμη ηλικία για να έχει μαζί της ή για να καταναλώσει. Τονίζει πως το αλκοτέστ απέδειξε πως δεν είχε πιει ούτε μια γουλιά.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές επέμεναν να τους δώσει τα στοιχεία της και εκείνη τους ρώτησε πώς και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να ψάχνουν στην παραλία για ανήλικους με αλκοόλ στην κατοχή τους. Μετά από αυτή της τη φράση ξέσπασε ο καυγάς:

 

I was sleeping on the beach and I woke up to this.. i can’t believe it.. pic.twitter.com/UJE5Sy7E4G

— Lexy (@HewittLexy) 26 Μαΐου 2018
 Από cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.