ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν να δουν τα τετράποδα- Αποκρουστικό θέαμα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγαν να δουν τα τετράποδα- Αποκρουστικό θέαμα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήγε με το παιδί της να δει το γαϊδουράκι και το αλογάκι, αλλά το θέαμα που αντίκρισαν, κάθε άλλο παρά ένα όμορφο θέαμα ήταν για το παιδάκι.

Συγκεκριμένα, πολίτης επισκέφθηκε συγκεκριμένο Κοινοτικό Συμβούλιο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, για να γνωρίσει από κοντά το παιδάκι τις δύο από τα συμπαθέστατα είδη τετράποδων που για αιώνες ‘υπηρέτησαν’ τον κυπριακό λαό και όχι μόνο, τα γαϊδούρια και τα άλογα.

Κάθε άλλο από μια όμορφη εμπειρία όμως, τόσο για την ίδια αλλά και για το παιδί, αφού όπως αναφέρει σε δημοσίευση της στην ομάδα του Facebook, ‘ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ’ την Δευτέρα (28/5), είδα ένα χτυπημένο γαϊδούρι με μολυσμένο πόδι και ένα άλογο γεμάτο πληγές.

Για του λόγου το αληθές η συμπολίτης μας δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες, που ομολογουμένως αρκετοί ίσως τις βρουν έως και αποκρουστικές, σίγουρα όμως δεν φταίνε τα τετράποδα αλλά κάποια δίποδα.

Δείτε τη δημοσίευση και τις φωτογραφίες:

X.Z.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE