Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός 'νίκησε' τον καρκίνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός 'νίκησε' τον καρκίνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο παρελθόν ο Τάσος Κωστής «πάλεψε» με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικητής.

Ο ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στην εκπομπή Ooh la la, τονίζοντας ότι το δύσκολο διάστημα ήταν στο πλευρό του η γυναίκα του.

«Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 28 μου. Βρήκα τη γυναίκα μου που ήταν 21 και παντρεύτηκα. Πέρασα και ένα πρόβλημα υγείας, στο οποίο η γυναίκα μου ήταν δίπλα μου. Εγώ και η γυναίκα μου το περάσαμε μαζί.

Ήταν σοβαρό. Πολύ σοβαρό. Αυτό που έχει όλος ο κόσμος. Ήταν καρκίνος στο έντερο. Δε φοβήθηκα. Με την έννοια ότι είπα “πολεμιέται; Πολεμιέται! Το πολεμάω; Το πολεμάω!” Ωραία. Υπομονή το κεφάλι κάτω και πάμε στη σειρά μας στο δημόσιο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE