ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άλλη μια τραγωδία – ‘Έσβησε’ ξαφνικά 36χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άλλη μια τραγωδία – ‘Έσβησε’ ξαφνικά 36χρονος Ελληνοκύπριος

Άλλος ένας νέος έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

Πρόκειται για 36χρονο Ελληνοκύπριο από την Λευκωσία. Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή (27/05) το απόγευμα.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ενημέρωσε την Αστυνομία ότι 36χρονος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο θάνατος του 36χρονου πιστοποιήθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό των Πρώτων Βοηθειών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο άτυχος άντρας, να υπέστη ανακοπή καρδίας.

Ο 36χρονος 'έσβησε' ξαφνικά, βυθίζοντας σε πένθος τους γονείς του, οι οποίοι δεν ήθελα να πιστέψουν τα κακά μαντάτα.

Έξω από τις πρώτες βοήθειες εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου παλικαριού θα διαπιστωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

Ι. Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE