ΣΧΟΛΙΟ: Αν ο Κάριους ήταν τερματοφύλακας σε κυπριακή ομάδα…

ΣΧΟΛΙΟ: Αν ο Κάριους ήταν τερματοφύλακας σε κυπριακή ομάδα…

Είναι στιγμές που βλέπεις την ποδοσφαιρική παιδεία των οπαδών και των ομάδων, άλλων χωρών και την συγκρίνεις με την δική μας και απορείς...

Η Λίβερπουλ, το βράδυ του Σαββάτου (26/5/2018) ήταν η μεγάλη χαμένη του τελικού του Champions League και ο τερματοφύλακάς της, ο μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής.

Λόγω δύο τραγικών του λαθών τόσο στο 0-0, όσο και στο 2-1, η ομάδα του βρέθηκε να χάνει με 3-1, σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό.

Στο τέλος του αγώνα, είδαμε τον τερματοφύλακα των «Reds» να κλαίει με λυγμούς και με χαρακτηριστικές κινήσεις να ζητά συγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας τους, αναγνωρίζοντας τα λάθη του. Το σπουδαίο ήταν ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ, παρά τα λάθη του, τον χειροκρότησαν και τον «αγκάλιασαν».

Μπορεί κανείς να φανταστεί αν ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας, αγωνιζόταν στην Κύπρο και μάλιστα σε μεγάλη ομάδα και έκανε τέτοια λάθη που θα στοίχιζαν και τίτλο τι θα γινόταν;

Ο τύπος το λιγότερο που θα είχε υποστεί, είναι το βρισίδι από τους οπαδούς, θα απολυόταν το αμέσως επόμενο διάστημα, και ίσως κάποιοι οπαδοί να μαζεύονταν έξω από το γήπεδο για να του… εξηγήσουν!

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 48χρονου για την απόπειρα φόνου - Δούλευαν μαζί θύτης και θύμα

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 48χρονου για την απόπειρα φόνου - Δούλευαν μαζί θύτης και θύμα

Ένταλμα σύλληψης εναντίον άνδρα ηλικίας 48 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου εξέδωσε η Αστυνομία σχετικά με την απόπειρα φόνου 61χρονου που διενεργήθηκε χθες στο Φρέναρος.

BEST OF TOTHEMAONLINE