ΠΑΦΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: ‘Έσβησε’ ο 33χρονος Ε/κ – Στην δημοσιότητα το όνομά του

ΠΑΦΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: ‘Έσβησε’ ο 33χρονος Ε/κ – Στην δημοσιότητα το όνομά του

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής (27/5) στον δρόμο της Φασούλας στην Πάφο, με τον 33χρονο οδηγό μοτοσικλέτας να τραυματίζεται σοβαρά και λίγη ώρα αργότερα να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 11:30 το πρωί στον δρόμο Νικόκλειας προς Φασούλα, όταν η μοτοσικλέτα του άτυχου Χάρη Δρουσιώτη συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας Πάφου, κ. Ζήνων Ψαθίτη, η οικογένεια του αποβιώσαντα, έχει ενημερωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.