Συμπαίκτης με Πιέρο ο Έλληνας στόπερ! Συμφώνησε σε όλα με την Κοπεγχάγη

Συμπαίκτης με Πιέρο ο Έλληνας στόπερ! Συμφώνησε σε όλα με την Κοπεγχάγη

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ενταχθεί στην Κοπεγχάγη ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του είναι ο Έλληνας ομογενής στόπερ, μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την Έστερσουντ. 

Εδώ και μέρες η Κοπεγχάγη φάνταζε ως ο πιθανότερος προορισμός του και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του από τη σουηδική ομάδα. 

Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Έστερσουντ για τον 27χρονο αμυντικό κι ότι θα ταξιδέψει άμεσα στη Δανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. 

sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.