Σκέφτηκε κάτι μοναδικό για να κάνει καθυστέρηση! – ΒΙΝΤΕΟ

Σκέφτηκε κάτι μοναδικό για να κάνει καθυστέρηση! – ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει καθυστέρηση ένας ποδοσφαιριστής. Αυτό που σκέφτηκε Ρουμάνος τερματοφύλακας, ωστόσο, θα σας προκαλέσει γέλιο! 

Το Σάββατο (26/5) η Βολουντάρι υποδεχόταν την Κονκόρντια στο στάδιο «Άνχελ Ιορντανέσκου» για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Οι γηπεδούχοι ήταν με 2-1 μπροστά στο σκορ και ο τερματοφύλακάς τους, Μιχάι Μίνκα, επεδίωκε να κάνει καθυστέρηση.

Αυτό που σκέφτηκε στην προσπάθειά του αυτή, ωστόσο, είναι μοναδικό. Ήταν να κάνει επαναφορά, αλλά δεν πήρε φόρα όπως θα έκαναν οι περισσότεροι τερματοφύλακες. Αυτός λίγο έλειψε να επιστρέψει στα αποδυτήρια για να δώσει συνέχεια στο ματς. Εντέλει η ομάδα του ισοφαρίστηκε στο 88′ σε 2-2 και η καταπληκτική του ιδέα πήγε… στράφι.

Δείτε το φοβερό VIDEO:

 

sport24.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE