ΠΑΦΟΣ: Το μοιραίο λάθος του 19χρονου – Δηλώσεις Ζ.Ψαθίτη

ΠΑΦΟΣ: Το μοιραίο λάθος του 19χρονου – Δηλώσεις Ζ.Ψαθίτη

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 19χρονου οδηγού ο οποίος ενεπλάκη με το αυτοκίνητό του σε τροχαία σύγκρουση λίγο πριν μετά μεσάνυκτα του Σαββάτου (26/05) στην Πάφο.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 19χρονος νοσηλεύεται στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας καθώς υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οξύ υποσκληρείδιο αιμάτωμα.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου, Ζήνωνας Ψαθίτης, ανέφερε πως από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως ο 19χρονος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα ενώ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Ο κ. Ψαθίτης επεσήμανε ακόμη και τον παράγοντα απειρία καθώς πρόκειται για νέο οδηγό.

Θυμίζουμε πως το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 00:40 τα ξημερώματα της Κυριακής (27/05) στην οδό Γεωργίου Γρίβα Διγενή, στην Έμπα, όταν ο 19χρονος οδηγός κάτω συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα αυτό να εισέλθει σε παρακείμενο χωράφι και να προσκρούσει διαδοχικά σε δύο δέντρα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Ο κ. Ψαθίτης απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση στους νέους να τηρούν τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης τονίζοντας πως η ζώνη ζώσει ζωές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.