Στις Βρυξέλλες ο Χριστοδουλίδης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Στις Βρυξέλλες ο Χριστοδουλίδης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

O Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αναμένεται να συζητηθούν, ανάμεσα σε αλλά, οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Ιράν και τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας, οι τελευταίες εξελίξεις στη λωρίδα της Γάζας, καθώς επίσης η κατάσταση στη Βενεζουέλα υπό το φώς των πρόσφατων εκλογών στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο κ. Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει τους ομολόγους του για  τα αποτελέσματα των πρόσφατων επισκέψεων του σε Σαουδική Αραβία και Ρωσία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Ο Υπουργός Εξωτερικών επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη, 29 Μαΐου 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE