ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Εκτός κινδύνου το 2,5 ετών κοριτσάκι που παραλίγο να πνιγεί

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Εκτός κινδύνου το 2,5 ετών κοριτσάκι που παραλίγο να πνιγεί

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Μακάρειο Νοσοκομείου, το κοριτσάκι νοσηλεύεται στην εντατική και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μωρό θα εξέλθει της εντατικής μονάδας όπου νοσηλεύεται και θα παραμείνει για παρακολούθηση στο παιδιατρικό τμήμα.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (26/05) όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί διέλαθε της προσοχής των γονέων του και βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο διακόσια περίπου μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου Λεμ 16 (γλάρος) που δεν λειτουργεί.

Λουόμενοι ανέσυραν το παιδάκι από την θάλασσα ενώ καρδιολόγος ο οποίος βρισκόταν στην παραλία μαζί με την οικογένεια του, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο για προληπτική νοσηλεία.

Η Βρετανικές Βάσεις διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς και αν προκύπτουν ευθύνες αμέλειας.

Να σημειώσουμε πως ο επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, επαναφέρει το θέμα της λειτουργίας στην περιοχή του ναυαγοσωστικού, του οποίου όπως αναφέρει η μη επάνδρωση αφήνει εκτεθειμένο το κοινό που σύσσωμο επισκέπτεται την εν λόγω παραλία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE