ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεδομένων! Το… νεότερο από τον τραυματισμό του Σαλάχ και η ελπίδα!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεδομένων! Το… νεότερο από τον τραυματισμό του Σαλάχ και η ελπίδα!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σύμφωνα με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν αρκετές ελπίδες συμμετοχής στο Μουντιάλ. 

Μπορεί ο Κλοπ, αλλά και τα βρετανικά ΜΜΕ να έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Σαλάχ, αλλά σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν ελπίδες για το Μουντιάλ.
Ο διεθνής φορ υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και όπως αναφέρει ο γιατρός της Εθνικής Mohamed Abou El-Ela, έχει υποστεί κάκωση των συνδέσμων στον ώμο, κάτι που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία.

Βέβαια, το πρωί της Κυριακής και με την επιστροφή του στο Λίβερπουλ θα γίνει γνωστό το διάστημα αποχής του. 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE