ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεδομένων! Το… νεότερο από τον τραυματισμό του Σαλάχ και η ελπίδα!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεδομένων! Το… νεότερο από τον τραυματισμό του Σαλάχ και η ελπίδα!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σύμφωνα με την Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν αρκετές ελπίδες συμμετοχής στο Μουντιάλ. 

Μπορεί ο Κλοπ, αλλά και τα βρετανικά ΜΜΕ να έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Σαλάχ, αλλά σύμφωνα με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου υπάρχουν ελπίδες για το Μουντιάλ.
Ο διεθνής φορ υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και όπως αναφέρει ο γιατρός της Εθνικής Mohamed Abou El-Ela, έχει υποστεί κάκωση των συνδέσμων στον ώμο, κάτι που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία.

Βέβαια, το πρωί της Κυριακής και με την επιστροφή του στο Λίβερπουλ θα γίνει γνωστό το διάστημα αποχής του. 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE