Ελληνοκύπριος μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Ελληνοκύπριος μεταφέρθηκε μαχαιρωμένος στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Επεισόδιο με μαχαιρώματα εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (26/05) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών.

Το εν λόγω πρόσωπο που κατάγεται από την Λάρνακα, έφερε τραύματα από μαχαιριές, που φέρεται να δέχθηκε σε φιλονικία που είχε στην περιοχή Σωτήρας.

Το εν λόγω πρόσωπο μεταφέρθηκε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάστασή του, αν αι περιγράφεται ως σοβαρή, εντούτοις φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.

Όπως πληροφορούμαστε, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να γίνουν συλλήψεις σε σχέση με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE