ΕΛΛΑΔΑ:Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο των ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ:Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο των ΚΤΕΛ γεμάτο επιβάτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λαχτάρισαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου που εκτελούσε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/05) το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 4 το απόγευμα, όταν κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο την ώρα που βρισκόταν στο χωριό Μοναστηράκι, λίγο έξω από τις Φέρες. Να σημειωθεί πως στην περιοχή είχε ξεσπάσει μπόρα.

Ευτυχώς, χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.