ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Μακάρειο το παιδάκι που παραλίγο να πνιγεί – Γιατρός του έσωσε τη ζωή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Μακάρειο το παιδάκι που παραλίγο να πνιγεί – Γιατρός του έσωσε τη ζωή

Στο Μακάρειο νοσοκομείο νοσηλεύεται παιδάκι ηλικίας δυόμιση περίπου χρόνων το οποίο κινδύνευσε να πνιγεί ενώ βρισκόταν στην παραλία Απλώστρα (Lady’s mile) στη Λεμεσό.

 Σύμφωνα με την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (26/05) όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί διέλαθε της προσοχής των γονέων του και βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο διακόσια περίπου μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου Λεμ 16 (γλάρος) που δεν λειτουργεί.

Λουόμενοι, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός έτρεξαν και ανέσυραν το παιδί.

Ο γιατρός έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και κλήθηκε  ασθενοφόρο. Το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο για προληπτική νοσηλεία.

Η αστυνομία των βρετανικών βάσεων διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Με αφορμή το περιστατικό, ο επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού,  επαναφέρει το θέμα της λειτουργίας στην περιοχή του ναυαγοσωστικού, του οποίου όπως αναφέρει η μη επάνδρωση αφήνει εκτεθειμένο το κοινό που σύσσωμο επισκέπτεται την εν λόγω παραλία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE