ΠΑΦΟΣ: Εντόπισε λαβράκι η Αστυνομία - Φορτωμένος με ξένα χαρτονομίσματα ο ύποπτος

ΠΑΦΟΣ: Εντόπισε λαβράκι η Αστυνομία - Φορτωμένος με ξένα χαρτονομίσματα ο ύποπτος

Φυσίγγια αυτόματου πυροβόλου όπλου και κυνηγετικού όπλου και μεγάλος αριθμός κυπριακών και ξένων χαρτονομισμάτων και κερμάτων, διαφόρων χρονολογιών, περιλαμβάνονται μεταξύ των όσων εντόπισε και κατάσχεσε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια έρευνας σε διαμέρισμα στην Πάφο. Αποτέλεσμα, η σύλληψη 36χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η έρευνα διενεργήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο των εξετάσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και άλλων αδικημάτων.

Κατά τη διάρκειά της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 62 πλήρη φυσίγγια αυτόματου στρατιωτικού όπλου, 18 πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μια βιντεοκάμερα και μία τσάντα χειρός, η οποία περιείχε 150 σφραγισμένα διαφανή σακουλάκια, τα οποία περιείχαν διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα, διαφόρων χωρών και χρονολογιών.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ο 36χρονος ένοικος του διαμερίσματος, ενώ δικαστικό ένταλμα εκδόθηκε και εναντίον 30χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE