Διχασμένος στο Κίεβο ο Α. Νεοφύτου- Δεν χάνει με τίποτε απόψε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Διχασμένος στο Κίεβο ο Α. Νεοφύτου- Δεν χάνει με τίποτε απόψε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς, σε διασυλλογικό, ετοιμάζεται να απολαύσει ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, όντας όμως διχασμένος.

Όπως φρόντισε να μας ενημερώσει, από το Κίεβο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, βρίσκεται σε “δύσκολη θέση” ενόψει τελικού του Champions League, αφού από τη μια η σύζυγος του Μαρία είναι με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο γιος του Περικλής είναι με την Λίβερπουλ.

Για του λόγου το αληθές, ο πρόεδρος δημοσίευσε βίντεο με τις προετοιμασίες ιού και συζύγου πριν τον μεγάλο τελικό, σχολιάζοντας “Δεν χάνω με τίποτε απόψε”.

Πάντως, ως αγνός λάτρης του ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. φωτογραφήθηκε με τη μπάλα του τελικού του Σαββάτου (26/5).

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Δείτε το σχετικό βίντεο


Χ.Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE