Διχασμένος στο Κίεβο ο Α. Νεοφύτου- Δεν χάνει με τίποτε απόψε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Διχασμένος στο Κίεβο ο Α. Νεοφύτου- Δεν χάνει με τίποτε απόψε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς, σε διασυλλογικό, ετοιμάζεται να απολαύσει ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, όντας όμως διχασμένος.

Όπως φρόντισε να μας ενημερώσει, από το Κίεβο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, βρίσκεται σε “δύσκολη θέση” ενόψει τελικού του Champions League, αφού από τη μια η σύζυγος του Μαρία είναι με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο γιος του Περικλής είναι με την Λίβερπουλ.

Για του λόγου το αληθές, ο πρόεδρος δημοσίευσε βίντεο με τις προετοιμασίες ιού και συζύγου πριν τον μεγάλο τελικό, σχολιάζοντας “Δεν χάνω με τίποτε απόψε”.

Πάντως, ως αγνός λάτρης του ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. φωτογραφήθηκε με τη μπάλα του τελικού του Σαββάτου (26/5).

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Δείτε το σχετικό βίντεο


Χ.Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.