Διχασμένος στο Κίεβο ο Α. Νεοφύτου- Δεν χάνει με τίποτε απόψε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Διχασμένος στο Κίεβο ο Α. Νεοφύτου- Δεν χάνει με τίποτε απόψε- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς, σε διασυλλογικό, ετοιμάζεται να απολαύσει ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, όντας όμως διχασμένος.

Όπως φρόντισε να μας ενημερώσει, από το Κίεβο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, βρίσκεται σε “δύσκολη θέση” ενόψει τελικού του Champions League, αφού από τη μια η σύζυγος του Μαρία είναι με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο γιος του Περικλής είναι με την Λίβερπουλ.

Για του λόγου το αληθές, ο πρόεδρος δημοσίευσε βίντεο με τις προετοιμασίες ιού και συζύγου πριν τον μεγάλο τελικό, σχολιάζοντας “Δεν χάνω με τίποτε απόψε”.

Πάντως, ως αγνός λάτρης του ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. φωτογραφήθηκε με τη μπάλα του τελικού του Σαββάτου (26/5).

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Δείτε το σχετικό βίντεο


Χ.Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE