Εξαιρετικές εμφανίσεις με το «τριφύλλι» στο στήθος και μίλησε για τη βράβευση του – Όλα όσα είπε

Εξαιρετικές εμφανίσεις με το «τριφύλλι» στο στήθος και μίλησε για τη βράβευση του – Όλα όσα είπε

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα φούτσαλ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αναδείχθηκε ο Μανώλης Μανώλη.

Ο έμπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με το «τριφύλλι» στο στήθος, πετυχαίνοντας 27 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο, ενώ κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Επίσης συνδύασε αυτή την πολύ καλή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο και με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Μανώλης Μανώλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, για την βράβευση του:

«Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως έχω αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δεν ήταν μια ιδανική χρονιά για την ομάδα, καθώς παρόλο που κατακτήσαμε το κύπελλο, χάσαμε το πρωτάθλημα. Αισιοδοξούμε σε μία καλύτερη χρονιά τη νέα σεζόν. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς την βοήθειά τους δεν θα τα κατάφερνα, αλλά και στην οικογένειά μου που με στηρίζει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE