Μιλάνε για συνάντηση και εξελίξεις από βδομάδας για να έρθει στην Κυπριακή ομάδα ο φορ

Μιλάνε για συνάντηση και εξελίξεις από βδομάδας για να έρθει στην Κυπριακή ομάδα ο φορ

Δημοσίευμα στην Ιταλία κάνει λόγο πως ο ποδοσφαιριστής ομάδας της δ΄κατηγορίας της χώρας, ο Φάμπιο Λόνγκο, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που μαζέψαμε, το ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Σεριγκνόλα (Cerignola), Φάμπιο Λόνγκο (Fabio Longo). Ο κυπριακός σύλλογος παίζει στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Προσέλκυσε την προσοχή του ΑΠΟΕΛ λόγω των αριθμών του, 80 γκολ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα ακολουθήσουν εξελίξεις».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE