ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο της μεζονέτας.
Τα τέσσερα πρόσωπα, δύο σε κάθε δωμάτιο, αντιλήφθηκαν την φωτιά, καθώς ήταν μεγάλης έντασης και υπήρχαν πυκνοί καπνοί και ορθά, όπως υπογράμμισε ο κ. Κεττής, κλείστηκαν στα δωμάτιά τους, αναμένοντας την βοήθεια της Πυροσβεστικής.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, οι οποίοι διάσωσαν τους δύο ένοικους από το παράθυρο. Τα άλλα δύο άτομα αποπαγιδεύτηκαν από τον πρώτο όροφο από γείτονες.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε σε ηλεκτρικό πρόβλημα σε οικιακή ηλεκτρική συσκευή.
*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις