ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Πυρκαγιά σε μεζονέτα – Μέσα οι ένοικοι

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Πυρκαγιά σε μεζονέτα – Μέσα οι ένοικοι

Τέσσερα πρόσωπα βρίσκονταν εντός της μεζονέτας στην Δερύνεια, κατά την διάρκειά που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο της μεζονέτας.

Τα τέσσερα πρόσωπα, δύο σε κάθε δωμάτιο, αντιλήφθηκαν την φωτιά, καθώς ήταν μεγάλης έντασης και υπήρχαν πυκνοί καπνοί και ορθά, όπως υπογράμμισε ο κ. Κεττής, κλείστηκαν στα δωμάτιά τους, αναμένοντας την βοήθεια της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, οι οποίοι διάσωσαν τους δύο ένοικους από το παράθυρο. Τα άλλα δύο άτομα αποπαγιδεύτηκαν από τον πρώτο όροφο από γείτονες. 

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε σε ηλεκτρικό πρόβλημα σε οικιακή ηλεκτρική συσκευή.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.