Όταν ο ΑΠΟΕΛίστας Ουζουνίδης «πλήγωνε» την ΑΕΚ! – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο ΑΠΟΕΛίστας Ουζουνίδης «πλήγωνε» την ΑΕΚ! – ΒΙΝΤΕΟ

Ζημιά παραλίγο να κάνει -ως παίκτης- στην ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» είχε πετύχει το μοναδικό ευρωπαϊκό γκολ της καριέρας του απέναντι στην καινούργια του ομάδα.

Ένα ιδιαίτερο στοιχείο από το παρελθόν προκύπτει στη σχέση ΑΕΚ και Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ως προπονητής, ο Εβρίτης έχει καταγράψει νίκες επί της «Ένωσης» (με τελευταία αυτή των περσινών πλέι-οφ στη Λεωφόρο).

Και ως παίκτης ωστόσο, ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» είχε αποπειραθεί να τους κάνει… ζημιά το 2002.

Τότε στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League στη Λευκωσία, ο Ουζουνίδης είχε πετύχει το μοναδικό ευρωπαϊκό του γκολ, ανοίγοντας το σκορ με ωραία κεφαλιά για τον ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο η ΑΕΚ είχε γυρίσει το παιχνίδι με δυο γκολ του Μπορμπόκη και ένα του Νικολαΐδη (2-3) και τελικά πέρασε με δεύτερη νίκη (1-0) στους ομίλους, όπου κατάγραψε το φοβερό αήττητο των έξι ισοπαλιών με Ρεάλ, Ρόμα και Γκενκ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE