ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε μητέρα και παιδί

 ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε μητέρα και παιδί

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (25/05) στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα παρέσυρε γυναίκα μαζί με το παιδί της έξω από γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής της Λεμεσού.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και μέλη της Τροχαίας Λεμεσού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Για την ώρα είναι άγνωστες οι ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE