Η πικρία και το παράπονο Καϊάφα από την Ομόνοια και ο λόγος που εφυγε

Η πικρία και το παράπονο Καϊάφα από την Ομόνοια και ο λόγος που εφυγε

Ο Κωστάκης Καϊάφας μίλησε για το παράπονό του από την Ομόνοια και τον λόγο που έφυγε.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Όλα Μάλε»:

«Το παράπονο που έχω εγώ από την Ομόνοια, είναι πως δεν με αντιμετωπίσαν ποτέ σαν προπονητή. Άκουγα συνέχεια “ο Κωστάκης μας, ο δικός μας” και αυτό δεν μου άρεσε. Δεν με αντιμετώπισαν με περισσότερο σεβασμό. Δεν λέω ότι δεν φταίω εγώ, έκανα και εγώ κάποια λάθη αρκετά σοβαρά και για αυτό αποχώρησα».

«Έφυγα από την Ομόνοια το 2009. Δεν έχω κανένα παράπονο όσο ήμουν ποδοσφαιριστής, γιατί η Ομόνοια μου έδωσε τα πάντα. Μέχρι τα 35 μου ήμουν εκεί απλώς εκείνο που με παραξένεψε ήταν ότι όταν ήρθε ο Λεμονής μου είπε ότι δεν μπορεί η ομάδα να καλύψει συμβόλαια όπως το δικό μου. Μετά στην προπόνηση το κατάλαβα ότι θα ήμουν εκτός ενδεκάδας αλλά και εκτός από το μυαλό του Λεμονή. Κάποια άτομα από την διοίκηση με την στάση τους με στεναχώρησαν αλλά δεν κρατώ κακία. Δεν νιώθω αδικημένος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE