«Πόρτα» στον Δίπλαρο έριξε η Χαραλαμπίδου- Αρνήθηκε να συζητήσει μαζί του στον αέρα- VIDEO

«Πόρτα» στον Δίπλαρο έριξε η Χαραλαμπίδου- Αρνήθηκε να συζητήσει μαζί του στον αέρα- VIDEO

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες από τις καταγγελίες του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου, ότι σε σχολείο της Λεμεσού, ότι καθηγητής Γυμνασίου παρενόχλησε μαθήτρια.

Σχετικό άρθρο: «Λέτε ψέματα κύριε Δίπλαρε» - Πυρά από Ειρήνη για σεξουαλικές κακοποιήσεις μαθητών

Το μεσημέρι της Παρασκευής 25/5, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου καθώς και η Αναστασία Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένες στο στούντιο του SIGMA στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με την Κατερίνα Χριστοφίδου σχολιάζοντας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία Δίπλαρου.

Ο Βουλευτής Λεμεσού ζήτησε παρέμβαση (είχε κάνει και προηγουμένως με καλεσμένη από το γραφείο Ευημερίας) με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου να αρνείται να μιλήσει μαζί του στον αέρα και ζήτησε από την παρουσιάστρια, να «βγάλει» τον κύριο Δίπλαρο όταν η ίδια αποχωρήσει από το στούντιο.

«Σε όποια κανάλι εμφανιστούμε, κάνει 1,2,3,4 δηλώσεις. Δεν θα μπω σε διάλογο με τον κύριο Δίπλαρο. Αν θέλετε να βγάλετε το κύριο Δίπλαρο να τον βγάλετε όταν αποχωρήσω εγώ και η κυρία Παπαδοπούλου»  ήταν τα λόγια της, κατηγορώντας παράλληλα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ για «αοριστολογίες»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE