O TUS ξεμπροστιάζει την εκπομπή της Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
25.05.2018 - 10:29
'Όταν μια μέρα πριν κοροϊδεύουν τα κομμάτια σου και μια μέρα μετά σε παρακαλάνε για συνέντευξη" έγραψε ο TUS για την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.
Το τραγούδι του TUS για τα Κατεχόμενα και τις Τουρκάλες προκάλεσε σωρεία αρνητικών αντιδρασεων ανά το πανελλήνιο με τις ψυχαγωγικές εκπομπές στο νησί μας να ασχολούνται με το θέμα.
Ανάμεσα σε αυτές και η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", η οποία προφανώς και ζήτησε από τον TUS να βγει να υπερασπιστεί το τραγούδι του. Όμως ο ράπερ επέλεξε να μιλήσει για το τραγούδι του μέσω του instagram με τον δικό του τρόπο.
Στο instastory του ο TUS παραθέτει απόσπασμα από την εκπομπή της Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, όπου σχολιάζουν τα τραγούδια του με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια λέγοντας: 'Όταν μια μέρα πριν κοροϊδεύουν τα κομμάτια σου και μια μέρα μετά σε παρακαλάνε για συνέντευξη".
Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.