ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του - Κλώτσησε γυναίκα αστυνομικό

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του - Κλώτσησε γυναίκα αστυνομικό

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν γύρω στις 8.15 το βράδυ της Πέμπτης (24/5) στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από πληροφορία ότι στο χώρο του Νοσοκομείου, βρισκόταν πρόσωπο ηλικίας 22χρόνων, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής. 

Μόλις τον προσέγγισαν οι Αστυνομικοί και στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν, ο 22χρονος άρχισε να φωνάζει, να βρίζει τους Αστυνομικούς και να τους κτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Μέλη φύλαξης του Νοσοκομείου προσέτρεξαν για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους όπου, ο 22χρονος κλώτσησε γυναίκα αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα. 

Ο 22χρονος συνελήφθη τελικά και τέθηκε υπό κράτηση ενώ δύο μέλη της Αστυνομίας εξετάστηκαν από ιατρό όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Στη γυναίκα αστυνομικό παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας δύο ημερών. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE