Μεγάλη ΑΤΥΧΙΑ με Σκέμπρι!

Μεγάλη ΑΤΥΧΙΑ με Σκέμπρι!

Άτυχος στάθηκε ο επιθετικός του Απόλλωνα, Αντρέ Σκέμπρι.

Στην προπόνηση της Πέμπτης με την Εθνική Μάλτας ο Μαλτέζος φορ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τα επικείμενα φιλικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Times Of Malta, ο Σκέμπρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης όπως και οι Κρίστενσεν και Φαρούτζια και δεν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία για τα φιλικά με Αρμενία και Γεωργία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE