Η UEFA ανακοίνωσε το γήπεδο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ για το 2020

Η UEFA ανακοίνωσε το γήπεδο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ για το 2020

Φέτος ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στο Κίεβο. Του χρόνου έχει ήδη οριστεί για το νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Την Πέμπτη η UEFA ανακοίνωσε την πόλη και το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός του Champions League το 2020. Αυτός θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και πιο συγκεκριμένα στο Ataturk Stadium.

Επίσης, ο τελικός του γυναικείου Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, θα γίνει στην «Austria Arena» της Βιέννης, όπως αποφάσισε η UEFA.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE