Προς απαγόρευση τα παλαιότερα ντίζελ οχήματα – Δεν θα γλυτώσουν ούτε τα νεότερα μοντέλα

Προς απαγόρευση τα παλαιότερα ντίζελ οχήματα – Δεν θα γλυτώσουν ούτε τα νεότερα μοντέλα

Δικαστήριο στη Γερμανία ανοίγει το δρόμο για την άμεση απαγόρευση των παλαιότερων ντίζελ οχημάτων.

Το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο στη Γερμανία εξέδωσε απόφαση που εξουσιοδοτεί τους δήμους να απαγορεύσουν τα παλαιότερα οχήματα ντίζελ, με άμεση ισχύ, επιδιώκοντας την καλύτερη ποιότητα αέρα στις πόλεις.

Η απόφαση αυτή έρχεται αμέσως μετά την παραπομπή της Γερμανίας και άλλων πέντε χωρών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο από την Κομισιόν, για τη συνεχιζόμενη παραβίαση των ορίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα επίπεδα του διοξειδίου του αζώτου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE