ΜΥΛΩΝΑΣ: «Καλημέρα κύριε συμπολίτη μου» - Έμποροι ναρκωτικών έξω από τα σχολεία – VIDEO

ΜΥΛΩΝΑΣ: «Καλημέρα κύριε συμπολίτη μου» - Έμποροι ναρκωτικών έξω από τα σχολεία – VIDEO

Τη δική του παρέμβαση έκανε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ και μέλος της επιτροπής Παιδείας Παύλος Μυλωνάς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο κ. Μυλωνάς τόνισε ότι στα θέματα παιδείας και υγείας δεν υπάρχει χώρος ανοχής.

Υποστήριξε ότι η εξουσία, εκτελεστική και νομοθετική, πρέπει να συγκρουστεί «με συνδικαλιστικές νοοτροπίες του παρελθόντος».

Εξήγησε ότι η ουσία του προβλήματος είναι αυτό που έχει σημασία, υπογραμμίζοντας ότι δεν χρειάζονται «πυροτεχνήματα».

Με φανερή την έντασή του, μίλησε για εκδρομές, στις οποίες κακοποιούνται μαθητές, υποφέρουν καθηγητές.

«Να τερματιστούν οι εκδρομές», δήλωσε. «Θα θυμώσουν οι γονείς; Να θυμώσουν. Δεν θα μας ψηφίσουν; Να μην μας ψηφίσουν», υπογράμμισε.

Κάνοντας κριτική στον Ευθύμιο Δίπλαρο και σε όσα είπε, μίλησε για εμπόρους ναρκωτικών που βρίσκονται έξω από τα σχολεία και «πουλούν ουσίες στα παιδιά μας».

«Καλημέρα κύριε συμπολίτη μου», είπε απευθυνόμενος στον επίσης βουλευτή Λεμεσού.

https://www.youtube.com/watch?v=zbyelA5YWNU&feature=youtu.be

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE