Ξεκαθάρισε τις προθέσεις του στον πρόεδρο ο Παπαφώτης

Ξεκαθάρισε τις προθέσεις του στον πρόεδρο ο Παπαφώτης

Συνάντηση του προέδρου της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστα Χριστοδούλου, μαζί με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Παπαφώτη υπήρξε σήμερα, Πέμπτη.

Σε αυτή τη συνάντηση ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της ομάδας ότι δεν θέλει να παραμείνει στις τάξεις της προσφυγικής ομάδας.

Έτσι, πλέον, ο Παπαφώτης ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο από κάποια μεγάλη κυπριακή ομάδα ή κάποιο σύλλογο του εξωτερικού, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν αποκλείεται, όμως, εάν δεν βρεθεί κάτι το πολύ ικανοποιητικό για τον Παπαφώτη, ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του τελικά στη Δόξα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE