ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Ισραήλ για να δει τον τραυματία αστυνομικό ο Αρχηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο Ισραήλ για να δει τον τραυματία αστυνομικό ο Αρχηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Τελ Αβίβ βρέθηκε την Πέμπτη (24/5) ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο λόγος της επίσκεψης ήταν φυσικά για να δει από κοντά τον τραυματία αστυνομικό Γιώργο Γεωργίου.

Είχε δεχτεί πυρά από τον 38χρονο Ηλία Μούζο το βράδυ της 5ης Μαΐου στον Ύψωνα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και αυτό καταδεικνύουν τα χαμόγελά του σε όσες φωτογραφίες βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον Αρχηγό συνόδεψαν μέλη της ηγεσίας και του Διεθνούς συνδέσμου Αστυνομικών του Ισραήλ με επικεφαλής τους Yosi Mazal Grosberg και Asher Ben Artzi.

Όπως πληροφορηθήκαμε,παρέδωσαν στον Γιώργο Γεωργίου λάβαρο του Διεθνούς Συνδέσμου Αστυνομικών (IPA) Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE