Μένει σε ελληνοκυπριακά χέρια το ‘Κτήμα Μακένζι’ – 7 εκατ. ευρώ η επένδυση

Μένει σε ελληνοκυπριακά χέρια το ‘Κτήμα Μακένζι’ – 7 εκατ. ευρώ η επένδυση

Η επιχείρηση εξαγόρασε το τεμάχιο από τους Τουρκοκύπριους κληρονόμους και το ‘Κτήμα Μακένζι’ συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία.

Αναστάτωση σε αρκετούς πολίτες προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στο «Κτήμα Μακένζι», καθώς λόγω του πολύπλοκου ζητήματος μεταξύ πρώτων ιδιοκτητών, κληρονόμων, εταιρείας και του κράτους λανθασμένα δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται την έκταση θα παρέδινε στους Τουρκοκύπριους κληρονόμους το τεμάχιο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE