To σήκωσε και φέτος ο Βινίσιους!

To σήκωσε και φέτος ο Βινίσιους!

Πέρσι τον Μάιο ο Πάουλο Βινίσιους, είχε υπογράψει την κατάκτηση του κυπέλλου του Απόλλωνα, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα στον τελικό με τον ΑΠΟΕΛ. 

Έφυγε μερικές μέρες μετά από τη Λεμεσιανή ομάδα, για οικονομικούς λόγους. Πήγε στην Ρουμανική Cfr Κλουζ, με την οποία πριν τρεις μέρες… σήκωσε το πρωτάθλημα. 

Η ομάδα του Βραζιλιάνου αμυντικού, κέρδισε με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφφ, την Βιτορούλ του Χάτζι. Τερμάτισε πρώτη, με ένα βαθμό διαφορά από την Στεάουα. 

Είχε συνολικά 34 συμμετοχές ο Βινίσιους στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 4 γκολ. Πέρσι με τον Απόλλωνα είχε σημειώσει 6 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE