Δάσκαλοι καλούν τον Δίπλαρο να δώσει πληροφορίες στις Αρχές

Δάσκαλοι καλούν τον Δίπλαρο να δώσει πληροφορίες στις Αρχές

Η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών, με ανακοίνωση της, καλεί τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιο Δίπλαρο, να δώσει στις διωκτικές αρχές τις οποιεσδήποτε πληροφορίες κατέχει, διαφορετικά οι διωκτικές αρχές να εφαρμόσουν άμεσα τον νόμο 91(Ι)/2014 για την πρόληψη και καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης, που η Βουλή ψήφισε.

Μας προκάλεσε θλίψη και οργή, σημειώνεται,  «το ιταμό ύφος του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου, ο οποίος σε συνέχεια των απαξιωτικών αναφορών του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, γενικεύει με κατηγορίες και προκαλεί τον διδασκαλικό κόσμο».
 
«Μετά τις αξέχαστες αναφορές του για αιμομιξίες αγρινών, «κτυπά» πάλι με δηλώσεις του, αναφέροντας ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, ξεκαθαρίζοντας το παρασκήνιο γύρω από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου, όπου φοιτούν Ελληνοκύπριοι μαθητές.

BEST OF TOTHEMAONLINE