ΣΥΡΙΑ: Θέσεις του στρατού έπληξε ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ

ΣΥΡΙΑ: Θέσεις του στρατού έπληξε ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ

Αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έπληξαν δύο θέσεις του κυβερνητικού στρατού στην έρημο της ανατολικής Συρίας, ανέφερε μέσο ενημέρωσης της σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ του Λιβάνου, συμμάχου της Δαμασκού, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Οι επιδρομές έγιναν κοντά σε μια ενεργειακή εγκατάσταση, όχι μακριά από τα σύνορα της Συρίας με το Ιράκ, και περίπου 100 χιλιόμετρα δυτικά του Ευφράτη, όπου ο διεθνής συνασπισμός υποστηρίζει δυνάμεις οι οποίες δρουν εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE