Σχετικό άρθρο: ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη επικίνδυνος ισοβίτης- Το είχε σκάσει από τις φυλακές
Όπως έγκυρα πληροφορούμαστε ο επικίνδυνος ισοβίτης, εντοπίστηκε γύρω στις 13:00 της Τετάρτης 23/3 να γευματίζει αμέριμνος σε εστιατόριο (fast-food) στο χωριό Έμπα και αμέσως τέθηκε υπό την παρακολούθηση μελών της Αστυνομίας.
Όταν τον προσέγγισαν οι Αστυνομικοί τους παρουσίασε κυπριακή ταυτότητα σε φωτοτυπία, η οποία όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ανήκει σε άλλο πρόσωπο, που δεν ομοιάζει καθόλου με τον ισοβίτη, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό (περίπου 4.000) για το οποίο δεν μπορούσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις.
Συνελήφθη από τις Κυπριακές αρχές με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομης κατοχής χρηματικού ποσού και την Πέμπτη 24/5 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επ. Δικαστηρίου Πάφου για διάταγμα προσωποκράτησης του.
Στέλιος Στυλιανού