«Γιγαντομαχία» για ταλαντούχο αμυντικό

«Γιγαντομαχία» για ταλαντούχο αμυντικό

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Άρσεναλ, Τσέλσι και Έβερτον, βρίσκεται ο ταλαντούχος αμυντικός του Αμβούργου, Τζόσα Βόνγκμαν.

Ο 17χρονος αμυντικός, Τζόσα Βόνγκμαν, ήταν εντυπωσιακός με τη φανέλα του Αμβούργου φέτος και μπήκε στο… ραντάρ αρκετών μεγάλων ομάδων, τόσο στη Γερμανία αλλά και στην Αγγλία.

Ο σκάουτερ της Άρσεναλ, Σβεν Μίσλινταντ, θαυμάζει το νεαρό αμυντικό καθώς τον γνωρίζει από τότε που ήταν στη Γερμανία και θέλει να τον φέρει στην Άρσεναλ, μετά και την έλευση του καινούργιου προπονητή της ομάδας, Ουνάι Έμερι.

Η Τσέλσι με την Έβερτον, θέλουν να κάνουν δικό τους τον διεθνή με την under-18 της Γερμανίας καθώς είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του και θέλουν να βασιστούν σε αυτόν τα επόμενα χρόνια.

Το πρόσφατα υποβιβασμένο Αμβούργο του πρόσφερε καινούργιο συμβόλαιο καθώς θέλει να… χτίσει γύρο του την καινούργια του ομάδα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE