Επίθεση σε Μπουτάρη: Ένοχοι αλλά 'ελεύθεροι' οι κατηγορούμενοι

Επίθεση σε Μπουτάρη: Ένοχοι αλλά 'ελεύθεροι' οι κατηγορούμενοι

Ένοχοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Το Δικαστήριο ανακοίνωσε, το απόγευμα της Τετάρτης (23/5), ποινή φυλάκισης 14 μηνών στον έναν από τους δύο εικοσάχρονους και στον τριανταεξάχρονο ομογενή και για τον δεύτερο εικοσάχρονο αποφάσισε ποινή φυλάκισης 21 μηνών. Για τους δύο εικοσάχρονους η ποινή είναι με αναστολή.

Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, κατά την αναγγελία της απόφασης, δέχθηκε ότι επρόκειτο "περί οργανωμένης επίθεσης σε βάρος του Δημάρχου", θέση την οποία διατύπωσε η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.