Αρνήθηκε να απαντήσει ο Μαυρομιχάλης στο ΤΑΕ Αρχηγείου

Αρνήθηκε να απαντήσει ο Μαυρομιχάλης στο ΤΑΕ Αρχηγείου

Στο ΤΑΕ αρχηγείου βρέθηκε την Τρίτη 22/5 ο επιχειρηματίας Αλέξης Μαυρομιχάλης γνωστός ως «Αλεξούι» μεταξύ άλλων για μια ανάρτησή-ξέσπασμά του, η οποία είχε υψηλή θέαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την ανάρτησή του στο Facebook στις 20 Μαΐου, στην οποία μιλά ανοιχτά και κατηγορεί την Αστυνομία τόσο για προσωπικό πόλεμο (αναφέρει ότι του αφαίρεσαν τις κάμερες από το σπίτι, έβαλαν στόχο τον ίδιο και τους φίλους του, κάνουν έρευνα στα υποστατικά της πεθεράς του) ρίχνοντας και τα βέλη προς την Αστυνομία την οποία κατηγορεί ουσιαστικά για κινήσεις εντυπωσιασμού (αναφέρεται στην έρευνα στο σπίτι του, στην παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου).

O Αλέξης Μαυρομιχάλης αν και μετέβη στο ΤΑΕ Αρχηγείου, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών και αποχώρησε λίγο αργότερα χωρίς να κατηγορηθεί για οτιδήποτε.

*Στην κύρια φωτογραφία, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης όταν είχε μεταβεί στο χώρο των δικαστηρίων στη Λευκωσία, για να παρακολουθήσει υπόθεση που τον αφορούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE