Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα από τα θέματα που «καίνε» τους «νερατζούρι» είναι το μέλλον του Ζοάο Κανσέλο, που ναι μεν είχε καλή παρουσία ως δανεικός από τη Βαλένθια, ωστόσο όχι σε τέτοιο σημείο ώστε να πείσει την Ίντερ να καταθέσει 35 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», η Βαλένθια δεν κάνει έκπτωση σε σχέση με το ποσό που ορίζει η ρήτρα και σε αυτό το σημείο μπαίνει η Γουλβς.
Ο αγγλικός σύλλογος που είναι διατεθειμένος να ρίξει πολλά λεφτά στην αγορά από τη στιγμή μάλιστα που ανέβηκε στην Premier League, ετοιμάζεται να κάνει ρελάνς και να καταθέσει πρόταση στις «νυχτερίδες» για να αποκτήσει τον δεξιό φουλ-μπακ.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




