Συναγερμός για βόμβα στο Βατικανό

Συναγερμός για βόμβα στο Βατικανό

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη (23/5) το πρωί στην αστυνομία στο Βατικανό, εξαιτίας ενός ύποπτου δέματος που εντοπίστηκε σε τράπεζα, σε δρόμο που οδηγεί στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Την ώρα εκείνη ο Πάπας Φραγκίσκος έδινε την εβδομαδιαία ομιλία του στο Βατικανό, με τις Αρχές να απομακρύνουν τους πιστούς από τη Via della Conciliazione.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί και ειδικοί για την εξουδετέρωση εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera, είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα γυναίκας, η οποία μιλούσε για βόμβα στο υποκατάστημα της τράπεζας Credito Cooperativo.

cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE