Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, στην οποία κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα των U19, πετυχαίνοντας 22 γκολ στο πρωτάθλημα.
«Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, γιατί η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Με την πάροδο του χρόνου νιώθω πως βελτιώνομαι. Αυτό το βραβείο ήταν η ανταμοιβή για την προσπάθειά μου. Χαίρομαι, επίσης, που είχαμε μια πολύ καλή χρονιά ως ομάδα και καταφέραμε να κατακτήσουμε το νταμπλ στα U19. Πιστεύω πως στο μέλλον θα έχω ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να παίξω στην πρώτη ομάδα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




