Θεσσαλονίκη: Κοπέλα βάζει το πόδι της σε ρόδες αυτοκινήτων για να την πατήσουν - Τι ζητά - VIDEO

Θεσσαλονίκη: Κοπέλα βάζει το πόδι της σε ρόδες αυτοκινήτων για να την πατήσουν - Τι ζητά - VIDEO

Ο κακός χαμός επικρατεί στα social media των Ελλαδιτών, μετά από ένα βίντεο που έχει γίνει viral και δείχνει μια νεαρή κοπέλα στη Θεσσαλονίκη να βάζει το πόδι της στη ρόδα ενός σταματημένου σε φανάρι αυτοκινήτου, περιμένοντας να περάσει από πάνω της.

Το περιστατικό κατέγραψε διερχόμενος οδηγός. Η νεαρή κοπέλα βάζει το πόδι της στη ρόδα του αυτοκινήτου και περιμένει πότε θα ξεκινήσει. Στο πρώτο μέρος μάλιστα του βίντεο φαίνεται η κοπέλα να φεύγει, αφού έχασε την υπομονή της και δεν μπορούσε να περιμένει πότε θα ξεκινήσει το αυτοκίνητο, ενώ στο δεύτερο μέρος τρέπεται σε φυγή όταν της κορνάρει ένας άλλος οδηγός.

Το βίντεο ανέβηκε στη σελίδα «Θεσσαλονίκη τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα» και όπως έγραψε η χρήστρια που το ανέβασε η κοπέλα αυτό το κάνει για να αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους οδηγούς, ισχυριζόμενη ότι δήθεν την τραυμάτισαν με το όχημά τους.

Μάλιστα αρκετοί σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση ότι η ίδια κοπέλα έκανε το ίδιο πράγμα τον περασμένο Νοέμβριο και ότι χρήστες του Facebook καλούσαν όποιον τη δει να καλέσει το 100.

Κάποιοι άλλοι ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η κοπέλα είναι γνωστή στην περιοχή και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=tF_bxGT0Flo

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE