ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Θα μπορούσαν να μείνουν άστεγοι για ένα... πλυντήριο ρούχων!

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Θα μπορούσαν να μείνουν άστεγοι για ένα... πλυντήριο ρούχων!

Πυρκαγία ξέσπασε σε κουζίνα οικίας, την οποία ευτυχώς η Πυροσβεστική κατάφερε να περιορίσει μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού. 

Η ώρα 15.41 της Τρίτης (22/) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε κουζίνα διώροφης οικίας στην οδό Ερμού στην Ορόκλινη.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης ‘ Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου ‘ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.33.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν οι πάγκοι της κουζίνας, οι ηλεκτρικές συσκευές ενώ από τον καπνό ζημιές υπέστη η βαφή, η ηλεκτρική εγκατάσταση και το περιεχόμενο ολόκληρης της κατοικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλού τυλιχτήρα με νερό από τα βυτία των οχημάτων και χρήση 3 αναπνευστικών συσκευών.

Οι ένοικοι απουσίαζαν από την οικία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε πλυντήριο ρούχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE