Βρήκε τη νέα του ομάδα ο Κύπριος επιθετικός!

Βρήκε τη νέα του ομάδα ο Κύπριος επιθετικός!

Δεν άργησε να βρει το νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό ο Βάλαντης Καπαρτής, μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Εθνικού Άχνας.

Φέτος, ο Κύπριος μεσοεπιθετικός μέτρησε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερα γκολ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΠΑΕΕΚ, ΘΟΪ Λακατάμιας και Χαλκάνορα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.